Friday, July 2, 2010

Perhatian Kepada Bakal Mahasiswa Yang Akan ke Jordan


Assalamualaikum..

Disini ana ingin memberitahu kepada pelajar-pelajar yang telahpun mengisi borang permohonan untuk melanjutkan pelajaran ke jordan. Ada berita baik untuk pelajar yang ingin menyambung pelajaran mereka ke University of Jordan.

Hasil perbincangan yang ringkas.. Pihak Malaysian Student Department(MSD) memberi peluang kedua kepada pelajar-pelajar yang ingin menukar pilihan pertama universiti mereka kepada University of Jordan.Untuk makluman, bahawasanya University of jordan unutk sessi pengambilan pelajar 2010/2011, pembayaran yuran unutk pelajar Malaysia adalah berdasarkan pembayaran yuran pelajar tempatan iaitu JD16/1hour berbanding sebelum ni 50/1hour. Namun, University of Jordan hanya menyediakan terhad kepada 40 orang sahaja untuk pelajar Malaysia. Oleh itu, kepada pelajar-pelajar yang telah memohon untuk menyambung belajar di jordan dan ingin menukar pilihan universiti Ke University of Jordan amatlah dialu-alukan.

Permohonan ini akan mula di buka dari tarikh dan waktu post ini diterbitkan dari blog ini hingga hari RABU 7/7/2010 jam 12mlm(jordan) = 8/7/2010 5.A.M (malaysia).

Kepada mereka yang ingin melakukan penukaran permohonan ini atau mengetahui maklumat lanjut tentang perkara ini, anda boleh terus hubungi saudara Qudrotullah di "kdq_qud@yahoo.com"

sekian terima kasih.

Rujukan :
http://kfwqud.blogspot.com/2010/07/permohonan-untuk-penukaran-permohonan.html

0 comments:

wanabdbaith. Powered by Blogger.

Visitor

free counters